*

Pohjolan Sanomat

Paikalliset

Päivitetty 6.5.2013 15:33, julkaistu 6.5.2013 15:16

Kemissäkin marketteja auki helatorstaina

Kuva: Anna Anttila
Jussi SaarelaLähetä palautetta toimittajalle
Kemin Prisman lisäksi Kemin marketeista ovat auki loppiaisena S-market ja Tampereen Säästötex.

Aluehallintovirasto on myöntänyt Lapin kauppakamarin poikkeuslupahakemuksessa mukana olleille Rovaniemen, Kemin, Kemijärven, Ranuan, Posion, Sodankylän ja Kittilän liikkeille luvan pitää ovensa auki helatorstaina kello 12–21. Kemissä luvan ovat saaneet Prisma, S-market ja Tampereen Säästötex. Kaikki kolme markettia ovat auki kello 12–18.

Rajakauppakunnissa sijaitsevat ja kauppakamarin hakemuksessa mukana olleet liikkeet saavat voimassa olevan poikkeusluvin turvin pitää ovensa auki vuoden jokaisena päivänä kello 7–21. Poikkeuslupa on voimassa vuoden 2014 loppuun saakka.

Ilman poikkeuslupaa tiettyinä juhlapäivinä, kuten loppiaisena, helatorstaina ja helluntaina, ovensa voivat pitää avoinna vain pienet kaupat, kioskit, huoltamot ja jotkut haja-asutusalueiden kaupat.


AVAINSANAT:

Kommentit (6)

Näytä: 10 20 30 40 50 kommenttia yhdellä sivulla, vanhimmat uusimmat ensin
(Tuntematon)9.5.2013 08:09

Tehtaat käyvät 24/7, poliisi, pelastuslaitos, sairaalat, vanhustentalot jne. ovat kaikki toiminnassa kellon ympäri. Miksi aina otetaan kaupan myyjien asia esille kun kaupat ovat pyhisin auki????

Ilmoita asiaton kommentti

(Tuntematon)9.5.2013 07:35

on se kumma ku kaupat pitää olla koko ajan auki. kyllä tosiaan työntekijätkin ansaitsisivat lomaa. ihmiset menee paniikkiin kun kauppa on edes päivän kiinni ja ryysäävät edellisenä päivänä kauppaan.

Ilmoita asiaton kommentti

(Tuntematon)7.5.2013 18:38

Sinulle sairaanhoitaja; voithan tosiaan hoitaa ostoksesi aivan rauhassa viikonloppuna, kun sinulla on vapaata, mutta jätä työnteko kaupan työntekijöille. Pyhätunnit ovat lähes ainoa tapa saada extraa myyjän pieneen palkkaan, joten tuskinpa katsottaisiin hyvällä, jos ne jaettaisiin "ulkopuolisille". Nauti vain vapaista viikonlopuista =)

Ilmoita asiaton kommentti

(Tuntematon)7.5.2013 08:40

Ei kai ne samat naamat aina ole niitä pyhiä tekemässä. Itse ainakin voisin ajatella heittäväni keikkaa vaikka kaupan puolella viikonloppuisin oman sairaanhoitajan työni lisäksi. Mihin voisin ilmoittautua? Kai sen työssä oppii? Kun olen aina arkisin töissä, niin ostokset on mukavampi ja rennompi hoitaa viikonloppuna kaikessa rauhassa, kuin lähteä aina töiden päälle kauppaan.

Ilmoita asiaton kommentti

(Tuntematon)6.5.2013 22:10

Hyvä homma saa niin hyvät prosentit työstä juhlapyhänä naatitaan naatitaan ei valiteta....yes

Ilmoita asiaton kommentti

(Tuntematon)6.5.2013 21:53

Ei mitään järkeä pitää pyhinä kauppaa auki. Olis kiva näin kaupanalalla olla edes joskus yhtäaikaa vapaalla perheen kanssa. Ei ne ihmiset nälkään kuole...

Ilmoita asiaton kommentti

Kirjoita kommentti

Ohjeet: Voit aloittaa keskustelun ja jättää kommentin kirjautumatta palveluun. Ylläpitäjä varaa oikeuden poistaa asiattomat ja lainvastaiset kommentit.

Kommentti

 

Kirjaudu verkkopalveluun ja näköislehteen

Lukeaksesi verkkopalvelun maksullista sisältöä tarvitset voimassa olevan tilauksen. Kirjaudu sisään asiakas- ja postinumerollasi tai tee tilaus.

Asiakasnumero
(löytyy kanta-asiakaskortista ja lehtilaskusta)

Vakituisen osoitteen postinumero

Muista minut

Kirjaudu sisään
Tilaa


LISÄÄ UUTISIA

PS-KYSYMYS

Oletko käynyt katsomassa kevättulvia?



Pohjolan Sanomat, Sairaalakatu 2, 94100 KEMI, Vaihde: 010665011, Uutistoimitus: 0106656276 | Palaute |  Mediakortti | Käyttö- ja sopimusehdot