*

Pohjolan Sanomat

Pohjolan Sanomien näköislehti

 

Pohjolan Sanomien näköislehti on sisällöltään sama kuin painettu Pohjolan Sanomat. Voit lukea sen tietokoneella, iPadilla ja iPhonella tai Android-puhelimessa ja -tabletissa.

 

Tämä on näköislehden kokeilukappale

Testaa näköislehteä

 
Voit kokeilla verkkoselaimessa luettavaa näköislehteä klikkaamalla lehden kuvaa.
 
Ipad ja Iphone -versiota sekä Android-laitteita varten tulee ladata maksuton sovellus AppStoresta tai Android Marketista. Ensimmäisen lehden voit ladata ilmaiseksi
 
 

Tilaa näköislehti!

 
Jos olet Pohjolan Sanomien tilaaja, saat näköislehden käyttöösi täydentämällä tilaustasi DIGI+paketilla, alkaen vain 3 € / kk Näköislehden voit myös ostaa päiväksi tai pidemmäksi määräajaksi. Näköislehden lisäksi saat käyttöösi myös Pohjolan Sanomien juttuarkiston.
 
 
 
 

Nauti näköislehtesi kuten haluat

 

1) Näköislehti tietokoneella

 

Näköislehden lukemiseen tietokoneella tarvitset verkkoyhteyden ja verkkoselaimen (esim. Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer).

 

Verkkoselaimessa toimiva näköislehti aukeaa samaan tapaan kuin tavallinen verkkosivu. Mitä nopeampi yhteys, sitä nopeampaa on selaaminen. Näköislehden lukeminen sujuu parhaiten laajakaistayhteydellä, mutta myös hitaalla yhteydellä näköislehteä pystyy lukemaan.

 

Näköislehti on sisällöltään sama kuin paineittu, paperinen Pohjolan Sanomat.
 

 

2) Näköislehti mobiilissa ja tabletilla: 

 Voit lukea näköislehden myös iPad/iPhone/Android-sovelluksilla tabletilla tai puhelimella. Näköislehti on sisällöltään sama kuin painettu Pohjolan Sanomat.

Lehden nopeaan lataamiseen tarvitset verkkoyhteyden. Lataaminen onnistuu myös puhelinverkon kautta. Kun lehti on ladattu, voit lukea sitä missä vain, myös ilman yhteyttä.

 

 Tablettisi/puhelimesi on iPad/iPhone:

Sovelluksen lataaminen App Storesta:

 Lataa ilmainen näköislehtisovellus iPadiin tai iPhoneen App Storesta. Oikea sovellus löytyy hakusanalla Pohjolan Sanomat. Lataamista varten tarvitset Apple ID -tunnuksen (lue lisää: http://www.apple.com/fi/support/appleid/)

 

 Alla olevasta kuvakkeesta pääset suoraan lataamaan Pohjolan Sanomien sovelluksen Apple -laitteeseesi

 

 

Tabletissasi/puhelimessasi on Android-käyttöjärjestelmä

Sovelluksen lataaminen Google Play Storesta:

 Lataa ilmainen näköislehtisovellus Android-käyttöjärjestelmän tablettiin tai puhelimeen Google Play Storesta. Oikea sovellus löytyy hakusanalla Pohjolan Sanomat. Lataamista varten tarvitset Google tilin -tunnuksen (lue lisää: . (http://support.google.com/googleplay/bin/answer.py?hl=fi&answer=2521798)

 

 Alla olevasta kuvakkeesta pääset suoraan lataamaan Pohjolan Sanomien sovelluksen Android-laitteeseesi

 

 

 
 
 
 
 
Kirjautuminen

Muista minut


Asiakasnumeron löydät sähköpostitse tulleesta tilausvahvituksesta, kanta-asiakaskortistasi tai laskustasi.

Osta irtonumero

 
Voit ostaa näköislehden myös irtonumerona. Lähetä viesti PSDIGI numeroon 13234. Viestin hinta on 1,70 euroa. Vastausviestissä saat salasanan, joka on voimassa 24 tuntia.
 
 
Pohjolan Sanomat, Sairaalakatu 2, 94100 KEMI, Vaihde: 010665011, Uutistoimitus: 0106656276 | Palaute |  Mediakortti | Käyttö- ja sopimusehdot