Kansallisteatterin keväässä Shakespearea ja vierailevia tähtiä

STT

Suomen Kansallisteatteri on julkaissut kevään ohjelmistonsa. Suurella näyttämöllä nähdään William Shakespearen Macbeth. Ohjaaja Janne Reinikaisen ja Eva Buchwaldin suomentama ja sovittama teos saa ensi-iltansa maaliskuussa.

Pienellä näyttämöllä nähdään puolestaan aiemmin esittämätön Arktinen hysteria. Dramatisoinnin Marko Tapion romaanista ja osin ennennäkemättömästä arkistomateriaalista ovat tehneet Juha-Pekka Hotinen ja Atro Kahiluoto.

Kansallisteatterin pienimmän näyttämön Omapohjan kantaesityksenä nähdään draama Sisäistetyt teoriat rakkaudesta. Esitys on Vera Kiiskisen debyyttiohjaus ja -käsikirjoitus Kansallisteatterissa.

Kansallisteatterin keväässä on luvassa myös kansainvälisiä ja kotimaisia vierailuja. Pietarilainen Aleksandrinski-teatteri vierailee Suurella näyttämöllä Gogol-klassikollaan Naimisiin, jonka on ohjannut Valeri Fokin. Lisäksi nähdään sirkusta, tanssia ja yhteisöteatteria. Teatteri järjestää myös yhteiskunnallisten keskustelujen sarjan Suomi tulevaisuudessa, johon yleisöllä on vapaa pääsy.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös